Bosloop

Boslopen Sportclub Chronos

Sportclub Chronos organiseert in 2017 zes boslopen; vier in Schoorl (start onderaan bij het klimduin) en twee in Bergen (start bij de Zwarteweg).

Schoorl

De boslopen van Schoorl (voorheen georganiseerd door Schaatstrainingsgroep Schoorl) zijn voor hardlopers die houden van onverharde paden, bos, heide, en zand.

Data

De lopen worden georganiseerd op zondagmorgen:
10 september 2017,
8 oktober 2017,
12 november 2017,
10 december 2017.
(Noteer deze data alvast.)

De wedstrijd

Een uitdagende loop, waar het niet gaat om een snelle tijd, maar om het overwinnen van een aantal stevige duinhellingen. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, de 4 kilometer of de kwart marathon. De route van de kwart marathon is te vinden op afstandmeten.nl.

Locatie en tijd

De start is om 10.30 bij Grandcafé GNAP, onderaan het Klimduin in het centrum van Schoorl. De inschrijving start om 9.30 uur.

Kosten

Voor deelname vragen we € 4,00 inschrijfgeld; met herinneringsmedaille € 5,00.

Informatie

Contactpersoon is Klaas Tillema, tel 072-5091518 of bosloopschoorl@sportclubchronos.nl.

Bergen

Een bosloop in het prachtige duingebied van de gemeente Bergen. Het parcours gaat over bospaden zonder bestrating en een klein deel over het nieuwe betonpad. U komt langs de mooiste plekjes van het duin. Veel hardlopers zien deze bosloop als een prachtige voorbereiding op de Egmond Halve Marathon.

Data

De boslopen zijn op zondag 22 oktober 2017 en de Kerstloop op dinsdag 26 december 2017.

De wedstrijd

De loop is voor zowel de actieve als de recreatieve loper. Iedereen kan zijn uitdaging vinden op het zeer afwisselende parcours in een sportieve ambiance van vele andere lopers. Er zijn wedstrijden in drie afstanden: 6, 10 en 15 km. Met een elektronische tijdklok wordt uw looptijd aangegeven. Elke afstand wordt duidelijk aangegeven en begeleidt door een fietser, die voor de groep uitrijdt.

Locatie en tijd

De start is om 10:30 uur vanaf de Zwarteweg te Bergen; nabij de kunstskibaan Il Primo. Parkeren kunt u op het parkeerterrein tegenover Pannenkoekenhuis Het Duinvermaak.

Inschrijven

De inschrijving is geopend vanaf 9.30 uur bij het clubgebouw aan de Zwarte weg in Bergen.
Tijdens onze Kerstloop is de inschrijving bij Il Promo.
Er is geen voorinschrijving.

Kosten

Voor de deelname vragen we een geringe vergoeding van € 4,00 voor volwassenen en € 3,00 voor de jeugd tot 15 jaar.

Meer informatie

Contactpersoon: Patricia Mc Kay (bosloopbergen@sportclubchronos.nl), tel. 06-15361975