Boslopen Sportclub Chronos

Sportclub Chronos organiseert in seizoen 2021/2022 vooralsnog geen boslopen. Helaas zijn de coronamaatregelen voorlopig nog niet van de baan, waardoor wij besloten hebben de kerstloop van 27 december te annuleren. Wellicht is er in het voorjaar weer meer mogelijk. Stay safe and stay tuned!

• GEANNULEERD: Kerstloop, DERDE kerstdag, 27 december 2021

Schoorl

• x

Beschrijving

BERGEN – De boslopen gaan over bospaden zonder bestrating en een klein deel over het nieuwe betonpad. U komt langs de mooiste plekjes van het duin.

SCHOORL – De boslopen zijn bedoeld voor hardlopers die houden van onverharde paden, bos, heide, en zand. Iedereen is welkom om mee te doen op dit zeer afwisselende parcours.

De wedstrijd

BERGEN – De loop is voor zowel de actieve als de recreatieve loper. Iedereen kan zijn uitdaging vinden op het zeer afwisselende parcours in een sportieve ambiance van vele andere lopers. Er zijn wedstrijden in drie afstanden: 6, 10 en 15 km. Met een elektronische tijdklok wordt uw looptijd aangegeven. Elke afstand wordt duidelijk aangegeven en begeleidt door een fietser, die voor de groep uitrijdt.

SCHOORL – Een uitdagende loop, waar het niet gaat om een snelle tijd, maar om het overwinnen van een aantal stevige duinhellingen. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, de 4 kilometer of de kwart marathon. De route van de kwart marathon is te vinden op afstandmeten.nl.

Locatie en tijd

BERGEN – De start is om 10:30 uur voor de 6 en 15 km en om 10.35 uur voor de 10 km. Start is vanaf de Zwarteweg te Bergen; nabij de kunstskibaan Il Primo. Parkeren kunt u op het parkeerterrein tegenover Pannenkoekenhuis Het Duinvermaak.

SCHOORL – De start is om 10.30 onderaan het Klimduin in het centrum van Schoorl. Betaald parkeren is op loopafstand.

Inschrijven en kosten

BERGEN – Inschrijven kan alleen ter plekke vanaf 9.00 uur bij het clubhuis van Il Primo aan de Zwarteweg in Bergen.

Voor deelname vragen we slechts € 5,- voor volwassenen, € 4,- voor de jeugd tot 15 jaar.

SCHOORL – De inschrijving start om 9.30 uur bij restaurant the Tree Pancakes & More onderaan het klimduin in Schoorl.

Contactpersoon: Patricia (bosloopbergen@sportclubchronos.nl), tel. 06-15361975