Boslopen Sportclub Chronos

Boslopen Sportclub Chronos

Sportclub Chronos organiseert in seizoen 2023/2024 vooralsnog één bosloop in Schoorl. Deze vindt plaats op zondag 24 december 2023 vanaf de voet van het klimduin.

Data

Schoorl

  • Zondag 24 december 2023

Beschrijving

De boslopen zijn bedoeld voor hardlopers die houden van onverharde paden, bos, heide en zand. Iedereen is welkom om mee te doen op dit zeer afwisselende parcours door de prachtige natuur van Schoorl.

De wedstrijd

Een uitdagende loop, waar het niet gaat om een snelle tijd, maar om het overwinnen van een aantal stevige duinhellingen. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, de 4 kilometer of de kwart marathon (10,25 km). De route van de kwart marathon is te vinden op afstandmeten.nl.

Locatie en tijd

De start is om 10.30 uur onderaan het Klimduin in het centrum van Schoorl. Betaald parkeren is op loopafstand. Wees niet bang, het klimduin zelf hoef je niet te beklimmen!

Inschrijven en kosten

De inschrijving start om 9.30 uur onderaan het klimduin in Schoorl, bij restaurant JOOP. Voor deelname vragen we slechts € 5,- voor volwassenen, € 4,- voor de jeugd tot en met 12 jaar. Inschrijven kan alleen ter plekke. Je kunt contant betalen of ter plekke via een QR-code

Alle deelnemende kinderen en de winnaars per afstand ontvangen een mooie herinneringsmedaille na de finish.

Contact

Contactpersoon: Patricia (bosloopbergen@sportclubchronos.nl)