Boslopen Sportclub Chronos

Sportclub Chronos organiseert in seizoen 2022/2023 vooralsnog één bosloop in Schoorl. Deze vindt plaats op derde kerstdag (27 december) vanaf de voet van het klimduin.

• x

Schoorl

• Dinsdag 27 december 2022

Beschrijving

BERGEN – De boslopen gaan over bospaden zonder bestrating en een klein deel over het nieuwe betonpad. U komt langs de mooiste plekjes van het duin.

SCHOORL – De boslopen zijn bedoeld voor hardlopers die houden van onverharde paden, bos, heide, en zand. Iedereen is welkom om mee te doen op dit zeer afwisselende parcours.

De wedstrijd

BERGEN – De loop is voor zowel de actieve als de recreatieve loper. Iedereen kan zijn uitdaging vinden op het zeer afwisselende parcours in een sportieve ambiance van vele andere lopers. Er zijn wedstrijden in drie afstanden: 6, 10 en 15 km. Met een elektronische tijdklok wordt uw looptijd aangegeven. Elke afstand wordt duidelijk aangegeven en begeleidt door een fietser, die voor de groep uitrijdt.

SCHOORL – Een uitdagende loop, waar het niet gaat om een snelle tijd, maar om het overwinnen van een aantal stevige duinhellingen. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, de 4 kilometer of de kwart marathon (10,25 km). De route van de kwart marathon is te vinden op afstandmeten.nl.

Locatie en tijd

BERGEN – De start is om 10:30 uur voor de 6 en 15 km en om 10.35 uur voor de 10 km. Start is vanaf de Zwarteweg te Bergen; nabij de kunstskibaan Il Primo. Parkeren kunt u op het parkeerterrein tegenover Pannenkoekenhuis Het Duinvermaak.

SCHOORL – De start is om 10.30 uur onderaan het Klimduin in het centrum van Schoorl. Betaald parkeren is op loopafstand.

Inschrijven en kosten

BERGEN – Inschrijven kan alleen ter plekke vanaf 9.00 uur bij het clubhuis van Il Primo aan de Zwarteweg in Bergen.

Voor deelname vragen we slechts € 5,- voor volwassenen, € 4,- voor de jeugd tot 15 jaar.

SCHOORL – De inschrijving start om 9.30 uur bij restaurant Joop onderaan het klimduin in Schoorl.

Voor deelname vragen we slechts € 5,- voor volwassenen, € 4,- voor de jeugd tot en met 12 jaar. Inschrijven kan alleen ter plekke.

Alle kinderen die meedoen ontvangen een medaille na de finish.

Contactpersoon: Patricia (bosloopbergen@sportclubchronos.nl)