Boslopen Sportclub Chronos

de start van de kerstloop 2017

Sportclub Chronos organiseert in seizoen 2019/2020 vijf boslopen; drie in Schoorl (start onderaan bij het klimduin). In Bergen organiseren we de Kerstloop en de Paasloop (start bij ons clubhuis aan de Zwarteweg).

• Kerstloop, tweede kerstdag, 26 december 2019
  • Paasloop, tweede paasdag, 13 april 2020

Schoorl

• 13 oktober 2019
  • 10 november 2019
  • 8 december 2019

Beschrijving

BERGEN – De boslopen gaan over bospaden zonder bestrating en een klein deel over het nieuwe betonpad. U komt langs de mooiste plekjes van het duin. De Kerstloop is al langer regionaal bekend, sinds vorig seizoen hebben we ook een Paasloop!

SCHOORL -De boslopen zijn bedoeld voor hardlopers die houden van onverharde paden, bos, heide, en zand. Iedereen is welkom om mee te doen op dit zeer afwisselende parcours.

De wedstrijd

BERGEN – De loop is voor zowel de actieve als de recreatieve loper. Iedereen kan zijn uitdaging vinden op het zeer afwisselende parcours in een sportieve ambiance van vele andere lopers. Er zijn wedstrijden in drie afstanden: 6, 10 en 15 km. Met een elektronische tijdklok wordt uw looptijd aangegeven. Elke afstand wordt duidelijk aangegeven en begeleidt door een fietser, die voor de groep uitrijdt.

SCHOORL – Een uitdagende loop, waar het niet gaat om een snelle tijd, maar om het overwinnen van een aantal stevige duinhellingen. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, de 4 kilometer of de kwart marathon. De route van de kwart marathon is te vinden op afstandmeten.nl.

Locatie en tijd

BERGEN – De start is om 10:30 uur vanaf de Zwarteweg te Bergen; nabij de kunstskibaan Il Primo. Parkeren kunt u op het parkeerterrein tegenover Pannenkoekenhuis Het Duinvermaak.

SCHOORL – De start is om 10.30 onderaan het Klimduin in het centrum van Schoorl. Betaald parkeren is op loopafstand.

Inschrijven en kosten

BERGEN – De inschrijving is geopend vanaf 9.30 uur bij het clubhuis van Sportclub Chronos aan de Zwarteweg in Bergen.

Inschrijven voor de Kerstloop kan ook bij de voorverkoop op zondag 22 december van 9.30-11.00 uur.

Voor deelname vragen we slechts € 4,00 voor volwassenen en € 3,00 voor de jeugd tot 15 jaar.

SCHOORL – De inschrijving start om 9.30 uur bij restaurant the Tree Pancakes & More onderaan het klimduin in Schoorl.

Voor deelname vragen we € 4,00 inschrijfgeld; met herinneringsmedaille € 5,00.

Contact

Contactpersoon: Patricia Mc Kay (bosloopbergen@sportclubchronos.nl), tel. 06-15361975

Contactpersoon is Klaas Tillema, (bosloopschoorl@sportclubchronos.nl) tel. 072-5091518