Lid worden bij Sportclub Chronos

U vindt het leuk om te gaan schaatsen of hardlopen. Alleen weet u nog niet zeker of de sport u ‘ligt’ of dat het trainingsniveau misschien niet aansluit. Daarom biedt Sportclub Chronos u de mogelijkheid om ‘proef te draaien’. U mag maximaal twee keer gratis meedoen met de trainingen om te kijken of u het leuk vindt. Daarna beslist u of u lid wilt worden. Zo komt uw aanmelding rechtstreeks bij onze ledenadministratie en penningmeester. Het bestuur beslist over de toelating. Na registratie ontvangt u voor de betaling van de contributie een (digitale) factuur van de penningsmeester.

Alle clubleden kunnen –naast de trainingen- meedoen aan officiële schaatswedstrijden. Hiervoor moet een persoonlijke licentie worden aangevraagd bij de KNSB, zie wedstrijdschaatsen/langebaan.

Graag verwelkomen wij u als lid bij Sportclub Chronos!

Bestuur Sportclub Chronos

Het bestuur kan worden benaderd via bestuur@sportclubchronos.nl

Contributies STG Bergen

De contributies worden elk jaar tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld.
Hieronder vindt u een overzicht van de contributies lidmaatschap seizoen 2017 – 2018.

Schaatsers t/m 12 jaar* € 32,-
Schaatsers t/m 17 jaar € 40,-
Schaatsers 18 jaar en ouder € 60,-
Hardlopers € 51,-
Nordic walking** € 12,-

*Voor het bepalen van de leeftijd hanteren wij 1 juli als peildatum.
**Nordic Walking. Deze training wordt verzorgd door een andere partij. Het genoemde bedrag is in verband met het gebruik van het clubhuis en een verplicht lidmaatschap van de KNSB inclusief verzekering.

Bankrekening  NL61 RABO 0146 9800 50  t.n.v. Sportclub Chronos te Bergen.

Gratis extra trainingsmogelijkheden voor leden

Sportclub Chronos biedt alle leden de mogelijkheid om naast de gekozen schaatstraining, ook gratis mee te trainen bij de overige trainingsactiviteiten die er zijn bij de club.

Schaatswedstrijden

Wilt u naast het trainen bij Sportclub Chronos ook meedoen aan de wedstrijden van de KNSB? Dan kunt u een licentie aanvragen bij de KNSB. Deze kosten worden rechtstreeks door de KNSB aan u berekend. De wedstrijdcommissie van Sportclub Chronos faciliteert bij de wedstrijden.

Nieuw sinds 2015-2016 is de invoering van daglicenties. Leden kunnen per wedstrijd inschrijven voor deelname. De prijs wordt op een later tijdstip vastgesteld, deze is op dit moment nog niet bekend.

Trainingslicenties worden ook met of zonder wedstrijdtoevoeging ingesteld. Niet alle nieuwe maatregelen zijn nog bekend. Er kunnen dus nog richtlijnen veranderen.

Afmelden lidmaatschap

Het clubseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. De leden betalen hun contributie voor deze periode. Het lidmaatschap wordt zonder tegenbericht stilzwijgend verlengd. Conform de statuten dient een lid voor 1 juli het lidmaatschap voor het komende seizoen schriftelijk of per e-mail te beëindigen. In de ALV worden de contributies voor het nieuwe seizoen vastgesteld en vervolgens krijgen de leden het betaalverzoek.