Recreatieschaatsen

Schaatsclinics voor iedereen
Vindt u het leuk om te schaatsen? En vindt u wedstrijden nu net weer een beetje te veel van het goede? Kom dan bij Sportclub Chronos de schaatsclinics volgen. Op een speelse manier  maakt u zich de schaatstechniek eigen: dat is het doel van Sportclub Chronos.

Gezelligheid is de sleutel van succes.
Het programma van de clinics is aangepast aan de aanwezige technische mogelijkheden van de rijders. Er zijn in totaal vijf groepen met verschillende niveaus. Zo is er altijd een groep waarbij u zich prettig voelt.

En komt er dan een winter met natuurijs? Dan bent u er klaar voor. U bindt de schaatsen onder en gaat veilig en getraind op weg om volop te genieten van de prachtige poldertochten die in onze omgeving worden uitgezet. Eilandspolder? Here we come!

De trainers van STG
Karel Veel, Richtje Taal, Hans Taal en Lex Pannekoek leiden de clinics. Voor de gegevens van de trainers klikt u hier.

Locatie en tijd
De clinics worden gegeven bij kunstijsbaan De Meent op maandagochtend en dinsdagochtend van 9.00 uur t/m 10.20 uur.

Wat zijn de kosten?
Voor de kosten van de clinics kijkt u hier. Naast het recreatieschaatsen mag u deelnemen aan alle looptrainingen van de club, winter én zomer!

Meer informatie?
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Lex Pannekoek 072-5818186 of via e-mail recreatieschaatsen@sportclubchronos.nl