Loopjournaal 19-9-2018

2018-09-25 0 Door Dennis van Dok

Seizoenstart op woensdag, 19 september 2018.

Van april tot en met half september hoogzomer. Maar nu valt de duisternis weer snel in.
Daarom is het wenselijk stil te staan bij het afgelopen seizoen.
Een mooi clubje hardlopers verzamelde zich in onze mooie kleedkamer op de Schoorlse IJsbaan. Ieder is er van overtuigd dat we een prachtige locatie mogen gebruiken.
De Schoorlse boslopen gaan in oktober weer van start en we kunnen weer inschrijven aan de voet van ’t Klimduin, het restaurant heet nu: The Tree.
Carla en Nicole werden door middel een een ansichtkaartje bedankt voor het verzorgen van de wekelijkse warming-up oefeningen. Ga zo door.
Rob als trainer kreeg de handen op elkaar en een presentje en een doosje Merci-chocolaatjes. Hij kijkt weer met belangstelling uit naar het komende seizoen.
Dan hebben wij natuurlijk de co-trainer. Als Rob niet kan springt Gerard Pater altijd voor de groep. Het is hem nooit te veel, zelfs als hij op het laatste moment wordt gebeld. Dit seizoen heeft hij van de 52 weken 16 keer training gegeven.
Gerard kreeg uit handen van Helga een grote doos Merci-chocolaatjes, voorzien van een oorkonde met daarop geschreven de namen van de lopers. Bij Gerard zijn trainingen staan plezier en hard werken voorop.
Ook werden alle lopers bedankt voor het bezoeken van de trainingsavonden en hun inzet.
Toen was het de beurt aan Gerard Becker voor het maken van de groepsfoto, zie de bijlage.
Half september en nog erg warm tijdens de training, Rob had zijn best gedaan op een mooie training. En hij had het goed gezien om kwart over acht op de Zeeweg want het werd al goed donker. Toen we weer uit de kleedkamer kwamen was het helemaal donker.
De kop is er af en we gaan verder!!!!!!!!
Klaas Tillema.