DUINENTRAIL SCHOORL OP ZONDAG, 28 OKTOBER 2018. 7e editie.

2018-10-29 0 Door Dennis van Dok

DUINENTRAIL SCHOORL OP ZONDAG, 28 OKTOBER 2018. 7e editie.
Het was even schrikken bij het opstaan, lichte vorst, witte daken, snel de lange broek opgezocht. Vanaf het ontbijt was er een druk app-verkeer en iedereen kwam in stemming. Jammer een afzegging door Carla. Iedereen op weg naar de Blinkerd.
Start om 10 uur voor de 17 km: mooi weer, zon en geen wind, gelukkig niet te veel kleren aan, binnen korte tijd goede lichaamstemperatuur. Parcours was wel een beetje bekend, ongeveer gelijk aan het vorige jaar. Maar het is ons trainingsgebied. De groepen vielen wat uit elkaar en ieder liep naar eigen vermogen. En dat betekent trappen op, speelkuil, bospaden, het hoge pad achter de Beerenkuil, rondje Vogelmeer en dat nog niet alles, want toen kwam er een hoop zand, niet te geloven, en het bleef maar tot de Nieuwe Weg, daar de hoge trap op met 182 treden. Het Groeter gedeelte is altijd langer dan je wilt, bij het verbrande gedeelte weer samen met de 10km, uiteindelijke het klimduin af.
Daarna gezellig, cooling down, koffiedrinken in de Blinkerd. Mooie dag.
Maar niet alleen de lopers waren belangrijk: Wim, Henk en Emmeke volgden de lopers en Wim maakte de foto s. Bij de waterpost stonden Anja en Carla (ze was er) met bekertjes. HULDE VOOR IEDEREEN!!!!!!!!!!!!!!
Hieronder een uitslag wat verder niet belangrijk is, maar mooi om te lezen.