Paasloop Sportclub Chronos 22 april 2019

2019-04-11 0 Door Dennis van Dok

De Sportclub Chronos organiseert voor de eerste keer een bosloop op tweede Paasdag vanuit haar clubgebouw aan de Zwarteweg in Bergen. Om dit te vieren hebben we voor iedereen die finisht een herinneringsmedaille. De bosloop brengt je op mooie plekken in het prachtige duingebied van de gemeente Bergen. Het parcours gaat over bospaden zonder bestrating en een klein deel over het nieuwe beton pad.  

De loop is voor zowel de actieve als de recreatieve loper. Iedereen kan zijn uitdaging vinden op het zeer afwisselende parcours in een sportieve ambiance met vele andere lopers. Er zijn drie afstanden: 6, 10 en 15 km. De start is om 10:30 uur vanaf de Zwarteweg te Bergen; nabij de kunstskibaan Il Primo.

De inschrijving vindt plaats in het clubgebouw van Sportclub Chronos vanaf 9.30 uur. Er is bij Duinvermaak gelegenheid voor het nuttigen van een consumptie voor of na afloop van de loop.

Met een elektronische tijdklok wordt jouw looptijd aangegeven. Elke afstand wordt duidelijk aangegeven en begeleid door een fietser, die voor de groep uitrijdt. Voor de deelname vragen we een geringe vergoeding van € 4,- en € 3,- voor de jeugd.
De organisatie van de loop wordt uitgevoerd door de wedstrijdschaatsers van Sportclub Chronos. De financiële opbrengst wordt gebruikt voor subsidiëring van trainingskampen voor de jeugd. Kortom een goed doel. Voor nadere informatie kunt u bellen 072-5818186 of kijk op onze website sportclubchronos.nl/bosloop of facebook sportclubchronos/evenementen.