Loopjournaal vanaf woensdag, 24 april 2019.

2019-05-31 0 Door Dennis van Dok
Onder redactie van Klaas Tillema.

Gerard Pater was de trainer, direct fietspad links, route bosloop, Zeeweg over, de hoge trap op. Bovenop inwerken, weer door Carla die weer terug is, eerst nog voor een half rondje. Altijd goed een training met 2 minuten, 2 minuten x 10. Via de duinrand naar Groet, dat is toch het gedeelte van de Nova-loop, uitkomend bij het begin van de Nieuweweg aan de Groeterkant. Nieuweweg en Jachtweg terug.
Mooi rondje, om half negen in de kleedkamer.

Koninklijke onderscheiding
Beste vrienden,

Overdonderd was ik afgelopen vrijdag. Allereerst ’s morgens in de Ruinekerk, waar ik een aantal gezichten zag en dacht: komen die mensen voor mij ? Dan het lintje van de burgemeester.

En dan ’s middags toen ik thuiskwam na vieren en het huis vol zag met familie, buren, collega- vrijwilligers van kerk en vluchtelingenwerk, tennis- en hardloopmaten. En dan al die kado’s en mooie woorden. Het was hartverwarmend.

En dat allemaal omdat Chrystal ( Vluchtelingenwerk) in haar enthousiasme had gereageerd op de mogelijkheid een lintje voor mij aan te vragen. Niet wetende dat het heel veel werk is.
Geweldig verder zoals Ida, Danielle, Joost en Ilona een en ander hebben georganiseerd en hoe iedereen het stil heeft weten te houden.

Nogmaals hartstikke bedankt.

Wim ag;\lsd