Loopjournaal 27-11-2019

2019-12-05 0 Door Dennis van Dok
Onder redactie van Klaas Tillema.

Loopjournaal vanaf woensdag, .
Woensdag. Weer een training goed voor 14 lopers. Intrainen voor de brandweerkazerne. De training over de ventweg lang s de N9 in noordelijke richting via de polder weer naar de Oorsprongweg. Interval: 2 minuten rustig en 4 minuten tempo-duur in een serie van 5.

Zondag, 8 december: derde bosloop
Bosloop Schoorl op zondag 8 december
Zondag 8 december start de derde bosloop in een reeks van drie hardloopwedstrijden door de Schoorlse Duinen. U kunt kiezen uit twee afstanden, de 4 kilometer of de 10,5 kilometer. De wedstrijd gaat over onverharde paden door de hoogste en mooiste duinen van Nederland.
De start is om 10.30 bij Restaurant The Tree Pancakes & more, Duinvoetweg 12 onderaan het Klimduin in het centrum van Schoorl. Vanaf 9.30 uur kunt u zich daar inschrijven. Kosten € 4,00, met medaille € 5,00.
Betaald parkeren is op loopafstand.

Het volgende evenement van Sportclub Chronos is de Kerstloop Bergen op tweede kerstdag, donderdag 26 december.
Schrijf deze datum alvast in uw agenda! De Boslopen en de Kerstloop worden georganiseerd door Sportclub Chronos. Dit is de nieuwe naam van de gefuseerde schaatstrainingsgroepen van Bergen en Schoorl.
Chronos geeft ook hardlooptrainingen voor beginners en gevorderden in Schoorl en Bergen. Informatie: Klaas Tillema, tel 072-5091518 of kj.tillema@quicknet.nl. Zie ook www.sportclubchronos.nl
Elke woensdag om 19.00 uur training.
Restaurant The Tree Pancakes & more.
Bij dit gezellige en prachtig ingerichte restaurant, gelegen aan de voet van het Klimduin en naast De Zilte Zoen, kunnen de sporters én supporters natuurlijk ook terecht voor heerlijke koffie met gebak en een smakelijke lunch of diner! In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. Zo komt het pannenkoekenmeel van meelmolen Kijkduin en de kaasfondue van Kaasboer Niek. Ook de hamburgers, salades en lekkere broodjes zijn het proeven waard!


Nieuws:
Tip van Dick Molenaar: Winterduintrial op zaterdag, 21 december as. Start bij Restaurant t Woud tussen de Fransman en Egmond aan den Hoef, 10 en 17 km.
Zie: fitbycoaching.nl/winterduintrial/

AGENDA:
Zondag, 8 december Derde Bosloop Schoorl
Zaterdag, 14 december Midwinterloop Egmond Binnen
Zondag, 22 december Nova Bosloop Schoorl
Donderdag, 26 december Kerstloop Bergen
Zaterdag, 11 januari 2020 Egmond-Pier-Egmond ATB race
Zondag, 12 januari 2020 Halve marathon Egmond aan Zee
Zondag, 19 januari Nova Bosloop Schoorl
Zondag, 26 januari Taartloop
Zondag, 9 februari Groet uit Schoorl Run 2020