Geen Boslopen in Schoorl in 2020

Al tientallen jaren organiseert de schaatsvereniging een serie boslopen met startpunt onder aan het klimduin, maar in het jaar 2020 is alles anders.

Uiteraard speelt de COVID-19-pandemie hierin een rol, maar een andere belangrijke reden is dat de coördinator na vele jaren trouwe dienst gestopt is met de organisatie en een opvolger heeft zich nog niet aangedient.

We hopen dat volgend jaar een opvolger kan worden gevonden en de boslopen weer als vanouds gehouden kunnen worden.

Overigens gaat de Kerstloop op tweede kerstdag, bij de zwarte weg in Bergen, wel gewoon door.

Eén gedachte over “Geen Boslopen in Schoorl in 2020”

  1. Mijn naam is Ab Vos, lid van av Noordkop

    Ik wil iedereen die de afgelopen jaren van de organisatie van de Boslopen heel hartelijk bedanken voor jullie inzet om het mogelijk te maken niet alleen voor mij , maar ik denk voor velen om de mooie boslopen mogelijk te maken.
    Ik weet het niet helemaal zeker maar ik denk dat ik vanaf het begin regelmatig in het najaar heb meegedaan aan de 10,5 km. Het waren mooie trainingswedstrijden en er werd vooral in de beginjaren toch wel erg hard gelopen en gestreden om de 1e plaats. Tijden onder de 40 minuten waren heel normaal. Kom daar nu nog maar eens om!

    Ik wens een ieder een sportief en gezonde toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − twee =