Kerstloop 24 december

2023-12-31 0 Door Patricia McKay

De kerstloop van 24 december was weer een succes! Ongeveer 150 hardlopers durfden het aan om mee te doen en werden beloond met een (zo goed als) droge ochtend. De wind gooide wat roet in het eten door bordjes om te blazen, maar dank aan iedereen die dat gecorrigeerd heeft.

De 4 km werd bij de heren gewonnen door Biek Komen in een razendsnelle tijd van 15 min en 30 sec. Bij de dames was ons eigen lid Sara Pruiksma als eerste over de finish.

De 10 km werd bij de heren gewonnen door Menno Munster in een tijd van 39.40 en bij de dames door Suzan Nieman in 45.40.

Gefeliciteerd aan de winnaars en dank aan alle deelnemers en vrijwilligers voor jullie inzet en enthousiasme! Speciale dank aan restaurant JOOP als perfecte locatie voor de verkoop van de startnummers.

De foto’s zijn te vinden op de facebookpagina van Sportclub Chronos: https://www.facebook.com/sportclubchronos/