Woensdag 27 juli

2016-08-16 0 Door Dennis van Dok

Klaas

Loopjournaal woensdag, 27 juli 2016.
Woensdag, 27 juli Gerard Pater was de trainer. 12 lopers en mooi zomerweer om te sporten. Na een goede warming-up, duurloop met versnellingen over mooie paadjes.
Precies om 20.30 uur terug.

Woensdag, 3 augustus. Gerard Pater was de trainer. Weer 12 lopers en weer goed loopweer. Na een mooie warming-up trainingsrondje met twee hoge duinen, halverwege links op het schelpenpad richting de heide. Lopers konden na eigen vermogen lopen.

Zaterdag, 6 augustus 8 lopers, Nico en Gerard hadden een mooi rondje over Schoorls Nok, daarna PWN gebied, en via Blooming en de duinrand weer terug in 5 kwartier.

Nieuws: Door de fusie tbv Sportclub Chronos kun je ook, als het een keer niet gelukt in Schoorl, aansluiting zoeken met één van de loopgroepen in Bergen.

Wim Kraakman vraagt vrijwilligers voor de Damloop-wandeltocht op zaterdag, 17 september en voor de DamtotDam-fietstocht op zondag, 18 september, standplaats Alkmaar.

Wim Kraakman op RTV80 over vluchtelingenwerk in de gemeente Bergen.

Maandagmiddag 8/8 grote duinbrand in Schoorl. Gebied afgesloten.

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article28375563.ece/Zeer-grote-brand-in-duingebied-Schoorl-video?utm_source=redactienieuwsbrief&utm_medium=e-mail&utm_campaign=dagelijks

Kalender:
Maandag, 15 augustus 19.00 uur: Techniektraining.