Woensdag 22 juni 2016

2016-07-11 0 Door Dennis van Dok

Door Klaas Tillema.

Loopjournaal, woensdag, 22 juni 2016.
Woensdag, Weer zomer. 14 lopers. Training 2-4-6-6-4-2 minuten met R er tussen.
Eén grote ronde, ook langs het kraantje en dat was nodig.

Zaterdag, Gerard Pater, 9 lopers. Bijzondere training. Tegenover bankje, andere kant van de Zeeweg, duin op en daarna nog een aantal. Gedeelte witte palen.
Middenin het duin: planken voor en achter. Doorgelopen tot halverwege fietspad Hargen-Schoorl aan Zee, Koopmansdam over strand R Schoorl aan Zee, via ATB route Zwarte Blink op. Bij bankje 1 uur 12. Yde was komen lopen van huis en na deze training ook weer terug. Gerda onze enige dame in ons midden.

Maandag, Halve dag flinke regen, maar om 7 uur prachtig loopweer. 8 Lopers, via de witte pijlen route naar Hargen aan Zee. Op het strand viel de keuze op richting Schoorl aan Zee, mooi strand, laag water, voor de wind, in de zon, via de Zeeweg en terug na 1 uur 22 minuten, dik 12 km.

Nieuws:
Hoi Klaas,
Even een update over mijn blessure. Enige tijd geleden gaf ik al aan dat ik
(lichte) meniscus problemen heb. Dit heeft geresulteerd in twee bezoekjes aan het ziekenhuis (röntgenfoto en MRI). De uitslag van de MRI heb ik vanmorgen gekregen en de uitkomst daarvan is dat ik volgende week dinsdag wordt geopereerd aan mijn meniscus want er zit toch een scheurtje in. Het duurt dus nog even voordat ik mijn plaats in de groep weer inneem.
Groeten Rob Mulder. E.mail: 1973.mulder@quicknet.nl

NIEUWE SPORTUITDAGING: Herhaalbericht!
ZATERDAGMIDDAG, 2 JULI.
Makelaarsland Beach Run Hargen aan Sail 2016 Hargen aan Sail bestaat 30 jaar en krijgt een primeur. De allereerste Beach Run, mede mogelijk gemaakt door Makelaarsland. Deelnemers starten in verschillende tijdvakken achter elkaar en lopen een parcours over het nieuwe brede strand in de omgeving van de fraaie lagune. Waar in Nederland vind je zoiets moois? Er is een run van 5km en één van 10km, zonder centrale tijdwaarneming, meedoen is leuker dan winnen. De start is bij de feesttent en de rondes die gelopen worden zijn 2.5 km. Onderweg wordt het de lopers niet makkelijk gemaakt en worden er enkele obstakels opgeworpen, waaronder een stukje tijgeren onder een camouflagedoek, het oversteken van een flinke heuvel van zand, een stukje slingerparcours en nog een paar verrassingen. Opgezweept vanuit de tent met lekkere muziek en gegarandeerd publiek langs de kant die dit spektakel komt aanschouwen. Kijk op www.hargenaansail.nl voor alle informatie en de inschrijfmogelijkheden. Mis deze nieuwe run niet en wie weet wordt het een mooie nieuwe traditie in het sportprogramma!

Kalender:
Zaterdag, 2 juli Beach Run Hargen Sail (aanstaande zaterdag!!) Zondag, 3 juli fietstocht Toer de Soes, Warmenhuizen.
Zondag, 3 juli Estafetteloop Akersloot
Zondag, 10 juli fietstocht Westfrieseomringdijk.
Maandag, 18 juli 19.00 uur: Techniektraining.
Maandag, 15 augustus 19.00 uur: Techniektraining.