Woensdag 20 juli 2016

2016-08-01 0 Door Dennis van Dok

Klaas

Door Klaas Tillema

Woensdag. Tropische dag (ook bij de Vierdaagse in Nijmegen.)
5 lopers voor een mooi rondje van 65 minuten met Rob als spoorzoeker.
Finish bij Pinoccio voor een ijsje van Rob.
Zaterdag, mooi zomer- en sportweer. 8 lopers, duurloop via bos naar Groet, naar Hargen, over strand naar Schoorl aan Zee, via blauwe pijlenroute terug in 1 uur
22 minuten, ongeveer 13 km.
Maandag,

Alternatieve training. Auto geparkeerd op de parkeerplaats bij de Mijze-sporthal in Schermerhorn, voor een rondje MIJZEPOLDER. Anja op de fiets mee.
Vanaf de kerk van Schermerhorn richting Ursem, = 3 km, dan 4 km naar de witte brug van Avenhorn en dan nog 5 km om het rondje af te maken. Verdwalen kan bijna niet. Toch rond de 12 km. Altijd een gedeelte de wind mee en een stuk tegen.

Hierbij is het LOOPGROEP-RECORD Mijzepolder gezet op: 58 minuten en 20 seconden, gelopen door Klaas Tillema op 25 juli 2016.
Wie volgt???????

Klaas, zoals beloofd hier nog een berichtje van mijn kant na een controlebezoek in het ziekenhuis.
Het blijkt dat in mijn linkerknie helemaal geen kraakbeen meer zit. Hierdoor is op dit moment nog geen schade ontstaan aan mijn knieschijf, maar dit zal wel optreden als ik blijf hardlopen. Ze konden het me niet verbieden, maar gaven me wel het advies om het niet meer te doen .
Ik ga daarom toch maar op zoek naar een groep racefietsers om daar over een paar maanden bij aan te sluiten. Eerst nog verder revalideren voor een week of vier om de bovenbeenspieren te trainen en daarna de oude hobby weer oppakken.
Groeten Rob Mulder 1973.mulder@quicknet.nl

Nieuws:
Loop je ergens op de wereld een mooi rondje, mail een verslagje voor het Loopjournaal. Doen hoor!!!!!!

Kalender:
Maandag, 15 augustus 19.00 uur: Techniektraining.

Mooie vakantie toegewenst.
Klaas.