Loopjournaal 22 november 2017

2017-11-28 0 Door Dennis van Dok

Onder redactie van Klaas Tillema.

Loopjournaal vanaf woensdag,
Woensdag, 22 november. 12 lopers in een internationaal gezelschap met sportieve mannen en vrouwen, Gerard was de trainer die alle onderdelen voor zijn rekening
nam: rekken/strekken bij het bezoekerscentrum, inclusief planken (erg lang) en inlopen op de parkeerplaats.
Training richting Groet: 4 minuten en 2 minuten. In een snelle tijd in Groet en het rondje Hogenolweg er aan vast geplakt. En weer terug. Grote inzet van de lopers en iedereen voldaan. Als het iets minder donker is weer een rondje over de Nieuweweg, dus let op de maan.

Zaterdag, 8 lopers, lekker weer. Nico deed de training 6 minuten-4 minuten. Via de Wilhelminalaan naar het Paardenpad, nu niet via het hoge duin maar met een omtrekkende beweging richting zuid, kon je goed doorlopen tot het hoogste punt.
Daarna op het strand naar SaZ, schuin voor de wind. Nog even een stukje blauwe pijl tot het fietspad, via de Zeeweg terug. Bij het bankje was het donker. Net op tijd thuis voor de hagenbui.

Nieuws:
Gerard heeft nog een foto van het team Zevenheuvelenloop 2003 onderaan het loopjournaal van 15 november geplaatst. (Zie www.sportclubchronos.nl). Zie de website en doorscrollen naar beneden.

Een groepje lopers bereidt zich voor op de Midwinterloop EN de Vierde Bosloop Schoorl.

Kalender:
Zondag, 3 december, nog vrij.
Zaterdag, 9 december: Midwinterloop Egmond-Binnen.
Zondag, 10 december: VIERDE BOSLOOP SCHOORL.
Zondag, 17 december:
Zondag, 24 december: Bosloop AV Nova te Schoorl.
Dinsdag, 26 december: Kerstloop Bergen.
Zondag, 31 december: