Loopjournaal 14 februari 2018

2018-02-21 0 Door Dennis van Dok

Onder redactie van Klaas Tillema.

Loopjournaal vanaf woensdag,

Woensdag, After-Gus training met 15 lopers. Goed loopweer, met dreigende regen.
Gerard als trainer had de taak de Gus-lopers weer te motiveren om het lopen weer op te pakken en te omarmen. Eerst een mooie warming-up van Carla. De training van Gerard was eerst lopende voort de oefeningen te doen richting Groet. Daarna een fartlek waarbij Gerard het fluitje hanteerde om op onverwachte en ongeregelde momenten te fluiten voor een versnelling. Door Groet, twee keer linksaf de Nieuweweg op. Wat is het dan mooi, na de wedstrijd van zondag, in een vertrouwde groep te lopen door de duinen van Schoorl en Groet en als het donker is geniet je nog meer. De slot van de training op de Zeeweg naar beneden in een 5-trapsloop.
Na deze after-gus training is de kop er weer af en kunnen we weer strak verder.

Zaterdag, We waren met 7 lopers. Een prachtige run gedaan en zoveel mogelijk in de zon. Via de kerf naar het strand, via het MTB traject naar de Zwarte Blink richting het Vogelmeer. Bijna 14km. Binnenkort 18 km ter voorbereiding van de 21km van Dick en Marcella in Wenen. Groet Gerard.

Zondag, In tegenstelling tot de vorige week nu om 9.00 uur één loper bij het bankje, maar je ziet altijd bekenden. Prachtig weer, zon en lichte vorst, goed voor een mooi rondje van 15,4 km in 1.19.56. Dus geen enkele reden om thuis te blijven.

Maandag,
Hoi Klaas, heerlijke avond om te conditie wandelen. We waren met 2 personen, 3 afzeggingen, 1 over naar hardlopen. We zijn met lichtjes binnendoor over de zandpaadjes gegaan, stukjes over de bosloop route en verder via Mariaweg, Zeeweg weer terug! Totaal 7 km en 650 meter met een snelheid van 10 minuten en 12 seconden per kilometer en dat met ook heuveltjes erbij! Geen wind, geen regen, geen sterren, noch maan. Groetjes Emmeke.

Nieuws,
Geen nieuws.

Kalender,
Geen kalender.