Zomerkamp!

2018-03-26 0 Door Dennis van Dok

Voor alle jeugdleden, pupillen en junioren, organiseert de jeugdcommissie deze zomer een zomerkamp. Een relaxt weekend waarin plezier en gezellig samenzijn centraal staan, maar waar sport uiteraard niet zal ontbreken.

Het kamp zal plaatsvinden tijdens het weekend van vrijdag 1 juni – zondag 3 juni. We zullen op vrijdag rond 18u00 vertrekken vanaf een centraal punt en op zondag rond 16u00 daar weer terug zijn.

We verblijven op camping De Kolibrie, in de polder vlakbij Warmenhuizen. Op de camping slapen we in tentjes en eten we in de buitenlucht. Omdat deze locatie niet heel ver van Bergen en Schoorl ligt, gaan we daar op de fiets naar toe. De tentjes en overige bagage worden per auto’s naar de camping gebracht, hiervoor zoeken we nog 2 of 3 ouders die ons daar op vrijdag en/of zondag bij kunnen helpen.

De geschatte kosten voor dit weekend zijn € 40 per kind.

Geef je nu op voor het zomerweekend!

Stuur een mailtje naar Marieke (marieke_mf@yahoo.ca) met daarin ook de vermelding of je over een tentje beschikt, waar we gebruik van kunnen maken. Met erbij dan ook het aantal personen die in dat tentje kunnen.

Groeten,

De Jeugdcommissie